Αυτά είναι τα προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει πορνοστάρ

Αυτά είναι τα προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει πορνοστάρ

Η δουλειά ενός πορνοστάρ σίγουρα φαντάζει ως… ιδανική για κάθε άνδρα, όμως πόσο εύκολο είναι να βρει κανείς συμβόλαιο με μία εταιρία παραγωγής ερωτικού περιεχομένουq

Την απάντηση την έδωσε πρόσφατα ένας χρήστης του Reddit απαντώντας σε σχετική ερώτηση…

Έχουμε και λέμε λοιπόν… Η BangBros για παράδειγμα προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο 30.000 ευρώ στους τυχερούς, με βασική προϋπόθεση το μέγεθος του… οργάνου τους να είναι τουλάχιστον 19-20 πόντοι.

Όσοι διαθέτουν τέτοια προσόντα, θα πρέπει να γνωρίζουν οτι αν συνοδεύουν τις απαραίτητες φωτογραφίες με άλλες, επαγγελματικού τύπου, θα μεγαλώσουν τις πιθανότητες του να κληθούν για συνέντευξη.

Εκεί όμως αρχίζουν τα… δύσκολα, καθώς θα πρέπει να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του μορίου τους. Τι σημαίνει αυτό; Οτι θα πρέπει να σκληραίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς καμία βοήθεια, ενώ θα πρέπει παράλληλα να ελέγχει πλήρως το πότε θα εκσπερματώνει.

Όταν θα κληθούν για συνέντευξη λοιπόν θα μπουν σε ένα γραφείο, όπου θα τους περιμένει ένας άνδρας μεγάλης ηλικίας. Θα γδυθείτε και θα έχετε περίπου 30 δευτερόλεπτα, προκειμένου να έρθετε σε πλήρη στύση.

Στο δωμάτιο μπορεί να υπάρχει κάποια πρωταγωνίστρια, όμως το πιο πιθανό είναι να είστε μόνοι σας με τον υπεύθυνο της εταιρίας. Θα πρέπει να… παίξετε με τον εαυτό σας και όταν ο συγκεκριμένος κύριος σας δώσει το πρόσταγμα, θα έχετε περίπου ένα λεπτό στην διάθεσή σας, προκειμένου να τελειώσετε.

Αν η προσπάθειά σας στεφθεί με επιτυχία, τότε ο συγκεκριμένος ηλικιωμένος κύριος θα σας ζητήσει να την επαναλάβετε. Μόνο που οι χρόνοι για την πλήρη στύση, τον αυνανισμό και την εκσπερμάτωση θα έχουν μειωθεί…

Ακόμη όμως και αν τα καταφέρετε, αυτό δεν σημαίνει οτι πήρατε την δουλειά. Απλά αυξήσατε τις πιθανότητές, καθώς θα πρέπει να δουν πως τα πάτε μπροστά στην κάμερα.

Μπορείτε να τα καταφέρετε μπροστά σε κόσμο;

Γράφετε ωραία στην κάμερα;

Μπορείτε να συνυπάρξετε σε καταστάσεις, όπου κάποιοι άλλοι θα ένιωθαν άβολα;

Αν περάσετε όλα αυτά τα τεστ, τότε μία νέα καριέρα στον βιομηχανία των ερωτικών ταινιών ανοίγει μπροστά σας…

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.