Αποστολή χρημάτων μέσω Skype τώρα και στην Ελλάδα

Αποστολή χρημάτων μέσω Skype τώρα και στην Ελλάδα

Η PayPal ανακοίνωσε σήμερα την συνεργασία της με το Skype, που θα επιτρέπει σε χρήστες στην Ελλάδα και σε άλλες 21 χώρες να στείλουν χρήματα σε άλλους χρήστες Skype μέσω της εφαρμογής για κινητά.

Με πάνω από ένα δισ. Skype downloads σε κινητά μέχρι σήμερα, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την PayPal απευθείας από την εφαρμογή Skype για να στέλνουν χρήματα στο λεπτό – όπως, για παράδειγμα για ένα δώρο σε ένα μέλος της οικογένειάς τους στη χώρα τους ή και στο εξωτερικό.

Στη σχετική ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι οι P2P πληρωμές αποτελούν για την PayPal μία από τις μεγαλύτερες κινητήριες δυνάμεις που ενδυναμώνουν τη δέσμευση του καταναλωτή (consumer engagement).

Περισσότερα από 7 εκατομμύρια δολάρια την ώρα αποστέλλονται σε φίλους και συγγενείς παγκοσμίως μέσω της PayPal P2P, του Venmo και του Xoom. Με την συνεργασία με το Skype, παρέχεται η δυνατότητα P2P πληρωμών με την PayPal σε περισσότερα μέρη και σε διαφορετικές συνθήκες – όπου οι άνθρωποι συνδέονται online και mobile – όπως μέσω φωνητικής εντολής με τη Siri, σε chat με το Slack και σε email μέσω του Microsoft Outlook.

Η δυνατότητα αποστολής χρημάτων μέσω της PayPal στο Skype ξεκινάει την λειτουργία της σήμερα για τους χρήστες της PayPal και του Skype στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστρία, το Βέλγιο, τον Καναδά, την Κύπρο, την Εσθονία, τη Φιλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Λετονία, το Λουξεμβούργο, τη Μάλτα, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, το San Marino, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και την Ισπανία.

Η εφαρμογή αρχικά θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες του Skype που χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση του Skype για κινητές συσκευές iOS και Android.

Πηγή: news247.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.