Αποκλειστικό: Νέα εποχή για Γρηγοριάδη ΥΠΕΡ – Μεγάλο deal με την Κρητικός

Αποκλειστικό: Νέα εποχή για Γρηγοριάδη ΥΠΕΡ – Μεγάλο deal με την Κρητικός

Σε νέα εποχή μπαίνουν τα σούπερ μάρκετ Γρηγοριάδης ΥΠΕΡ ενδυναμώνοντας τη θέση τους στο λιανεμπόριο με μια μεγάλη εμπορική συμφωνία με την αλυσίδα Κρητικός.

Τα ΥΠΕΡ Γρηγοριάδη, η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Δυτικής Μακεδονίας, Θέλοντας να ενδυναμώσουν τη θέση τους στην ελληνική αγορά, προχώρησαν τους τελευταίους μήνες σε στρατηγικές επενδύσεις με άνοιγμα σύγχρονων καταστημάτων στα Γρεβενά και την Καρδίτσα και εμπλουτισμό των ετικετών “Οι φάρμες του χωριού μας” και “Σχέδια Άρτου”. Αποκορύφωμα αυτής της αναπτυξιακής πολιτικής αποτελεί η εμπορική συνεργασία με μία ελληνική, ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία, τα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Οι δύο Εταιρείες έχουν σήμερα παρουσία σε 12 Νομούς της Χώρας, αριθμώντας 152 καταστήματα λιανικής πώλησης και με ετήσιο κύκλο εργασιών που υπερβαίνει τα 240 εκατομμύρια ευρώ.

Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, δύο αμιγώς Ελληνικές Εταιρείες συνεργάζονται και αναπτύσσονται δυναμικά, αποδεικνύοντας ότι οι δυσκολίες και τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν, με σωστούς χειρισμούς και έμφαση στην ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.