Απάντηση της Ο. Τελιγιορίδου προς Μ. Αντωνίου για τον φορέα διαχείρισης της λίμνης

Απάντηση της Ο. Τελιγιορίδου προς Μ. Αντωνίου για τον φορέα διαχείρισης της λίμνης

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Αφού έβγαλε μία ανακοίνωση η Βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας , που κατηγορούσε την κυβέρνηση ότι δήθεν καταργούσε τον φορέα διαχείρισης της λίμνης την Καστοριάς, «ξέχασε» ότι ο φορέας καταργήθηκε επί των ημερών της  (ΦΕΚ αρ. φιλ.16 23-01-2013), μάλιστα με την ψήφο της.

Συνεχίζοντας το ρεσιτάλ ψεύδους και παραπληροφόρησης σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, σε μια συνέντευξη εκτός τόπου και χρόνου, δήλωνε πάλι ευθαρσώς ότι ο φορέας δεν καταργήθηκε απλά μεταφέρθηκαν οι αρμοδιότητες στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.

Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια στην ομιλία της εκείνη την μέρα (09-01-2013) στην Βουλή η βουλευτής της ΝΔ στην τοποθέτηση της , από το βήμα λέει τα εξής:

«Με το π.δ. 142012 ιδρύθηκε µετά από πολλές προσπάθειες ο φορέας διαχείρισης περιοχής προστασίας της φύσης υγροβιότοπου λίµνης Καστοριάς, ο οποίος µε το παρόν σχέδιο νόµου καταργείται …»

Επομένως η ίδια με την ομιλία της εκείνη την μέρα, παραδέχεται ότι ο φορέας καταργείται. Καταργήθηκε με την δική της ψήφο. Αν κάποιος διαβάσει από τα πρακτικά και την ομιλία της θα διαπιστώσει πως σε κανένα σημείο δεν ζήτησε να μην καταργηθεί ο φορέας.

Αυτά προς το παρόν για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.