Αν οι τελευταίες φήμες για το iPhone 8 είναι αληθινές, η Samsung θα πρέπει να ανησυχεί

Αν οι τελευταίες φήμες για το iPhone 8 είναι αληθινές, η Samsung θα πρέπει να ανησυχεί

Το Bloomberg δημοσίευσε μια μεγάλη έκθεση σχετικά με το τι να περιμένουμε από το επόμενο iPhone που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

Ουσιαστικά το Bloomberg δεν έκανε προσέθεσε κάτι διαφορετικό από τις φήμες που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες, αλλά αξίζει να αναφερθεί από τη στιγμή που η μεγάλη αντίπαλος της Apple, Samsung, κυκλοφόρησε ήδη τα νέα Galaxy S8 και Galaxy S8 + που είναι δύο πολύ καλά τηλέφωνα.

Πάρτε μια μικρή γεύση από τις πληροφορίες του Bloomberg σχετικά με το επόμενο iPhone:

  • Θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου.
  • Η οθόνη θα είναι OLED, με εμφανώς καλύτερη απεικόνιση χρωμάτων.
  • Θα διαθέτει συμμετρική σχεδίαση από γυαλί και ατσάλι.
  • Δεν θα έχει πλέον Home Button.

Η Samsung ως γμωστον, έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες τα νέα Galaxy S8 και Galaxy S8 +, τα οποία διαθέτουν κυρτή οθόνη που καλύπτει πάνω από το 80% του κινητού, καθώς και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που αναμένεται όμως να έχει και το νέο iPhone.

Είναι σαν, κατά μια άποψη, να επιστρέφουμε στο 2012, όταν η Samsung «πιστώθηκε» την καινοτομία να μεγαλώσει την οθόνη στα τηλέφωνά της, την ώρα που η Apple παρέμεινε ανένδοτη ότι τα θα πρέπει να εχουν οθόνη 4 ιντσών.

Και όπως φαίνεται λοιπόν, η Samsung με το Galaxy S8, ξανά έχει προσπεράσει σε design και τεχνολογικές καινοτομίες την Apple.

Στην ουσία ο κολοσσός από την Καλιφόρνια, έχει μείνει πίσω και αυτό όλοι μπορούν να το παρατηρήσουν.

Φυσικά και με το iPhone 6 και 6 Plus άρχισε ξανά να απειλεί ανοιχτά την Samsung.

Η πρόβλεψή του Business Insider για το iPhone 8;

Η Samsung θα απολαύσει την πρωτιά για τους επόμενους 506 μήνες, αλλά όταν το νέο iPhone κάνει την εμφάνισή του, η πρώτη θέση πάλι θα ανήκει στην Apple και η Samsung θα πρέπει να προσπαθήσει και πάλι από την αρχή να την ανταγωνιστεί.

Τα περιθώρια άλλωστε για την Apple έχουν στενέψει. Δηλαδή ασφαλώς και τα τηλέφωνά της πουλάνε σαν τρελά, αλλά αυτό που πραγματικά λείπει από τους χρήστες είναι ξανά να αναφωνήσουν: «ουάου».

Και αυτό, όπως όλα δείχνουν, θα το κάνουν αυτό το φθινόπωρο.

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.