«Αγκάθια» στο ταξίδι της ΑΕΚ στο Europa League!

«Αγκάθια» στο ταξίδι της ΑΕΚ στο Europa League!

Η ΑΕΚ κληρώθηκε με την ιστορική Μίλαν, την Ριέκα που απέκλεισε ο Ολυμπιακός αλλά και την Αούστρια Βιέννης στον 4ο όμιλο του Europa League, μετά από μία κλήρωση που θα μπορούσε να είναι καλύτερη για το Δικέφαλο!

Μπορεί από το πρώτο γκρουπ η ΑΕΚ να πήρε την χειρότερη δυνατή ομάδα, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να ονειρεύεται την πρόκριση. Και αυτό γιατί τόσο η Αούστρια Βιέννης, όσο και η γνωστή μας από τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, Ριέκα, δεν φοβίζουν. Οι «ροσονέρι» είναι όχι μόνο το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ομίλου, αλλά μαζί με την Άρσεναλ τα δύο μεγάλα φαβορί για να φτάσουν στον τελικό, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα πρέπει να παλέψει μαζί με τις Αούστρια Βιέννης και Ριέκα για την δεύτερη θέση του 4ου ομίλου που οδηγεί στους 32 του Europa League.

Τόσο οι «βιολετί» της Βιέννης, όσο και οι Κροάτες δεν τρομάζουν, αντιθέτως είναι δύο αντίπαλοι που η Ένωση μπορεί να τους δει στα μάτια και να διεκδικήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση.

Η Αούστρια έφτασε εδώ αποκλείοντας στους προηγούμενους γύρους τις ΑΕ Λεμεσού και Όσιγιεκ, την ώρα που η Ριέκα προέρχεται από τα προκριματικά του Champions League και τον αποκλεισμό με δύο ήττες από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των αγώνων της ΑΕΚ: 

1η αγωνιστική: 14 Σεπτεμβρίου
2η αγωνιστική: 28 Σεπτεμβρίου
3η αγωνιστική: 19 Οκτωβρίου
4η αγωνιστική: 2 Νοεμβρίου
5η αγωνιστική: 23 Νοεμβρίου
6η αγωνιστική: 7 Δεκεμβρίου

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.