ΑΟΑ Καστοριάς: Πρωταθλήτριες του 18ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματις

ΑΟΑ Καστοριάς: Πρωταθλήτριες του 18ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματις

Στην παραλία Σχινιά του Μαραθώνα έπεσε η αυλαία του 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος- Μεγάλη έκπληξη στις Γυναίκες

Ολοκληρώθηκε -παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού- στην παραλία Σχινιά του Μαραθώνα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του «Sailing The Club», το Anixi Marathon Beach Tournament 2017, αλλά και οι αγώνες του Final 4 του 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball.
Πρωταθλητές στους Άνδρες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και Τρίτη συνολικά (2014, 2016, 2017) αναδείχθηκε η ομάδα Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, η οποία στον ημιτελικό επικράτησε 2-0 του ΑΟ Άνοιξης και στον τελικό 2-0 του ΓΑΣ Κιλκίς, με τον τερματοφύλακα Κώστα Τζάνο να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση.
Πολυτιμότερος της διοργάνωσης ψηφίστηκε ο Βαγγέλης Αραμπατζής.
Στις Γυναίκες τον τίτλο πανηγύρισε για δεύτερη φορά στην ιστορία του μετά το 2014 ο ΑΟΑ Καστοριάς, ο οποίος έκανε την μεγάλη έκπληξη, επικρατώντας στον τελικό με 2-1 του Σπάρτακου Goalbet, o οποίος ήταν νταμλούχος το 2015, το 2016 και κυπελλούχος το 2017.
Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τον ΑΟΑ Καστοριάς ήταν η τερματοφύλακας Αλίκη Μακρή, η οποία αναδείχθηκε και MVP.
Τις απονομές έκαναν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστας Σταματιάδης, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball Κώστας Βιολιτζής, ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα Γιάννης Μπούσουλας, τα μέλη της Επιτροπής Beach Handball Γιώργος Μπεμπέτσος και Μάριος Λουκάτος, ο ιδιοκτήτης του «Sailing» Μάκης Τσάτσος, ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρίας «Delousil» κ. Σχίζας.
H ΟΧΕ εκτός από τους διαιτητές των τελικών απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμο Μαραθώνα και το «Sailing» για την στήριξη τους στην διοργάνωση του Final-4, ενώ τίμησε για την προσφορά του στη σάλα και το beach τον κριτή Κώστα Γρηγοριάδη, ο οποίος συμπλήρωσε το όριο ηλικίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.