Όταν ο μάνατζερ ράγκμπι του Survivor έκανε γήπεδο την πλατεία Αριστοτέλους

Όταν ο μάνατζερ ράγκμπι του Survivor έκανε γήπεδο την πλατεία Αριστοτέλους

Είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor, καθώς έχει τόσο θερμούς υποστηρικτές όσο και ορκισμένους πολέμιους.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στην Θεσσαλονίκη

Ο λόγος για τον Πάνο Αργιαννίδη τον πιο γνωστό μάνατζερ ράγκμπι στην Ελλάδα.

Πολλοί μπορεί να γέλασαν στο άκουσμα της ιδιότητας του Πάνου, ωστόσο όσοι τον έχουν γνωρίσει, μιλούν για έναν ιδιαίτερα άξιο και κοινωνικό άτομο, το οποίο αγαπάει τη δουλειά του και γενικότερα το ράγκμπι.

Ο Πάνος Αργιαννίδης έχει κάνει και ένα επιτυχημένο πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπι, μετέτρεψε σε γήπεδο την πλατεία Αριστοτέλους.

«Τότε είχαν έρθει να κάνουμε το event, ένα πολύ σημαντικό event για την πόλη. Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, κρατήσαμε μια τυπική επαφή. Ζητήσαμε χέρια τότε για την εκδήλωση και μας είπαν μην στεναχωριέστε θα βρούμε. Ήρθαν και καταφέραμε σε μια μέρα να στήσουμε τον χορτοτάπητα στην πλατεία Αριστοτέλους. Ήταν δραστήριος και κοινωνικός. Έκανε μάλιστα και επαφές με κανάλια και εκπομπές για να προωθήσει τη διοργάνωση», τόνισε μιλώντας στο thestival.gr, ο τότε αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.