Όλα όσα γνωρίζουμε για την 8η σεζόν του «Game of Thrones»

Όλα όσα γνωρίζουμε για την 8η σεζόν του «Game of Thrones»

Πόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε για την 8η και τελευταία σεζόν του «Game of Thrones»; Θα υπάρξουν καινούργιοι χαρακτήρες; Πόσα θα είναι τα επεισόδια; Κι όταν τελειώσει αυτή η σεζόν, αποχαιρετούμε το «Game of Thrones» από τη ζωή μας;

Ερωτήματα που απασχολούν τους πολλούς φίλους της δημοφιλούς σειράς φαντασίας, και τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν βρει απαντήσεις. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.

Ο Νικολάι Κόστερ Βαλντάου – που υποδύεται τον Τζέιμι Λάνιστερ, τον αδελφό της Σέρσι – δήλωσε στην ιστοσελίδα Collider ότι η παραγωγή του 8ου κύκλου ξεκινά αυτόν τον μήνα. Πράγμα που σημαίνει ότι εάν βασιστούμε στα χρονοδιαγράμματα παραγωγής των προηγούμενων κύκλων, θα δούμε τον τελευταίο κύκλο το καλοκαίρι του 2018, το νωρίτερο. Ή, την άνοιξη του 2019, το αργότερο – το οποίο είναι και το πιο πιθανό σενάριο, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. Και στις δύο περιπτώσεις, πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή.

Και ναι, ας προετοιμαστούμε να συναντήσουμε καινούργιους χαρακτήρες. Ο δικτυακός τόπος των φανατικών οπαδών της τηλεοπτικής σειράς, Watchers on the Wall προέβη προσφάτως σε αποκαλύψεις για το casting, αυτή την περίοδο. Επτά καινούργιοι χαρακτήρες: ένας μισθοφόρος, ένας αγρότης στον Βορρά, ένα θρασύτατο αλλά γοητευτικό κορίτσι επίσης από τον Βορρά (μπορεί να είναι συγγενής των Σταρκ;), ένας φρουρός επίσης στον Βορρά, ένας ναύτης και δύο φύλακες.

Ως προς τον αριθμό των επεισοδίων του κύκλου, από τη στιγμή που το HBO αποφάσισε να μοιράσει τα τελευταία 13 επεισόδια της σειράς σε δύο κύκλους, ο 8ος κύκλος θα έχει έξι επεισόδια. Απογοήτευση; Ας μη βιαστούμε, γιατί σίγουρα θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας, ίσως και να πλησιάζουν εκείνη μιας ταινίας. «Δεν το κουβεντιάσαμε αυτό ακόμη γιατί δεν ξέρω ποια θα είναι η διάρκεια των επεισοδίων» δήλωσε ο επικεφαλής προγραμματισμού του HBO, Κέισι Μπλόις. «Το να είναι δίωρο το κάθε επεισόδιο είναι λίγο υπερβολικό, αλλά είναι σπουδαία σειρά, άρα ποιος ξέρει;» κατέληξε, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Και μετά; Μπορεί ο 8ος κύκλος να είναι ο τελευταίος κύκλος του «Game of Thrones», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ιστορία τελειώνει. Το HBO έχει ήδη ανακοινώσει ότι δουλεύει σε τέσσερις ιστορίες που θα «γεννηθούν» από το «Game of Thrones» – αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα γυριστούν όλες. Ενώ ο συγγραφέας των βιβλίων «Το Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς» πάνω στα οποία βασίζεται η σειρά, Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν έκανε λόγο και για μία πέμπτη πιθανή σειρά στο σενάριο της οποίας θα έχει και ο ίδιος συμμετοχή.

Πηγή: reader.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.