Ήταν μία πραγματική γιορτή του Τένις!

Ήταν μία πραγματική γιορτή του Τένις!

Ήταν μία πραγματική γιορτή του Τένις!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, το 15ο Ενωσιακό Προπαιδικό Ομαδικό Πρωτάθλημα για Αγόρια & Κορίτσια κάτω των 10 ετών, στις γηπεδικές πανέμορφες εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Καστοριάς ΠΡΩΤΕΑΣ.

Με σύμμαχο τις καταπληκτικές για την εποχή καιρικές συνθήκες και την διάθεση στα ύψη, τα παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και τις αγωνιστικές τους δυνατότητες και ενθουσίασαν τον κόσμο που ήρθε να τους παρακολουθήσει με το ήθος τους και την συμπεριφορά τους.

Για μια ακόμη φορά ξεχώρισε η πολυπληθής συμμετοχή του ΠΡΩΤΕΑ με 21 παιδιά, ενώ συμμετείχαν ακόμη ο Σύλλογος North Grip από τη Φλώρινα με 15 παιδιά, ο Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Γρεβενών με 12 παιδιά και ο Ο.Α.Κ. Κέλετρον με 4 παιδιά.

Ο Πρωτέας ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή, όπως επίσης τη Γ’ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας για την ανάθεση της διοργάνωσης.

Επίσης συγχαίρει όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες για τη συμμετοχή τους, τους γονείς και τους προπονητές για την προσφορά τους και την φροντίδα τους να κυλήσουν όλα με τον καλύτερο τρόπο και να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι, ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο Πρωτάθλημα.

Οι επίσημες όμως διοργανώσεις για τον Πρωτέα, που είναι ο μακροβιότερος και ιστορικότερος Σύλλογος Τένις στην Καστοριά και την ευρύτερη περιοχή, δε σταματούν εδώ.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 21 & 22 Οκτωβρίου, αναλαμβάνει μία ακόμη επίσημη διοργάνωση της Γ’ Ένωσης, το Πρωτάθλημα Junior Ε3, για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 14 ετών.

Άρωμα Τένις λοιπόν, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στον Πρωτέα. Τον Σύλλογο των μεγάλων διοργανώσεων!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.