30 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
1
Βαθμός Δυσκολίας
Συστατικά
- 4 μήλα
- 4 κ.σ. ζάχαρη καστανή
- 4 κ.γ. κανέλα
- 2 κ.σ. βούτυρο σε μικρά κυβάκια 3 χιλ.
- φύλλα αλουμινόχαρτο
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.
- Καθαρίζουμε από φλούδες και σπόρους τα μήλα αλλά τα κρατάμε ολόκληρα και έπειτα τα κόβουμε σε ροδέλες πάχους 0.5 εκ.
- Βουτάμε κάθε ροδέλα στο μείγμα της ζάχαρης και βάζουμε τρεις ροδέλες σε κάθε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο βάζοντας 1-2 κομματάκια βούτυρο ενδιάμεσα σε κάθε ροδέλα.
- Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο καλά και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά στο γκριλ για 10-15 λεπτά.
Tip
Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας σας όπως επίσης και ξηρούς καρπούς στο κέντρο των μήλων
Πηγή: akispetretzikis.com