Ο chef από την Καστοριά Βασίλης Καρανικόλας μοιράζεται τις μοναδικές συνταγές του στη νέα του ιστοσελίδα kitchenvillage.gr.
ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. κάστανα προβρασμένα (υπάρχουν και έτοιμα εμπορίου)
- 500 γρ. φρέσκα μανιτάρια
- 1 λίτρο νερό
- 1 καρότο
- 1 πράσο
- 2 δαφνόφυλλα
- 1 πρέζα πιπέρι καγιέν
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- ελάχιστο ελαιόλαδο
- λίγο γάλα αμυγδάλου για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ: https://kitchenvillage.gr