Ένα δροσερό, ελαφρύ και πεντανόστιμο γλυκό που όλοι αγαπούν. Δείτε την καλύτερη και ευκολότερη συνταγή.
Υλικά
• 2 πακέτα μπισκότα Digestive Elite τριμμένα στο μούλτι
• 250 γραμμάρια μαργαρίνη λιωμένη
• 400γρ τυρί κρέμα
• 500 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη
• 1 βάζο μαρμελάδα φράουλα, κεράσι ή βύσσινο
Εκτέλεση:
Λιώνουμε τη μαργαρίνη και την αναμιγνύουμε με τα τριμμένα μπισκότα Digestive Elite. Τα τοποθετούμε σε πυρέξ και τα πατάμε ελαφρά με το χέρι μας ώστε να έχουν το ίδιο ύψος. Τα βάζουμε στο ψυγείο και χτυπάμε στο μίξερ την παγωμένη κρέμα γάλακτος για 10’ προσθέτουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε για άλλα 2’. Βάζουμε την κρέμα μας πάνω από τα μπισκότα μας και τα ξαναβάζουμε στο ψυγείο. Αν η μαρμελάδα μας έχει μεγάλα κομμάτια φρούτων την χτυπάμε στο μούλτι για 2’ , εκτός αν μας αρέσουν, και την περιχύνουμε πάνω στην κρέμα μας. Το cheesecake μας είναι έτοιμο!
Καλή Επιτυχία!