Αποστολή στην Καστοριά και τοπική κουζίνα στον Γαστρονόμο της Καθημερινής (φωτό)

Από τα αφράτα λευκά λάχανα που στριμώχνουν σε βαρέλια και τις κόκκινες πιπεριές που ψήνουν σε μασίνες μέχρι τα κάστανα που μαζεύουν τώρα και τα άγρια μανιτάρια που αποξηραίνουν στις τελευταίες ακτίνες του ήλιου, τα νοικοκυριά της Καστοριάς προετοιμάζονται για τον χειμώνα που έρχεται. Δείτε όλο το πεντασέλιδο αφιέρωμα και τις συνταγές στον Γαστρονόμο που κυκλοφορεί.

1 2 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.