Υλικά για 4 άτομα
- 1 πακέτο έτοιμη ζύμη σφολιάτας
 - 100 γραμμάρια βούτυρο
 - 400 γραμμάρια φέτα τριμμένη
 - 200 γραμμάρια ντοματίνια ψιλοκομμένα
 - 400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
 - 3 αυγά χτυπημένα
 - ½ κουταλιά της σούπας βασιλικό
 - αλάτι
 - πιπέρι
 
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κατόπιν λιώνετε το βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία.
 - Αλείφετε με τη μισή ποσότητα βουτύρου ένα ταψί και απλώνετε τη ζύμη για πίτσα.
 - Αφήνετε ένα μικρό περιθώριο στα πλαϊνά του ταψιού και τρυπάτε τη ζύμη με ένα πιρούνι για να μη φουσκώσει.
 - Ρίχνετε σ’ ένα μπολ το υπόλοιπο λιωμένο βούτυρο μαζί με τη κρέμα γάλακτος, αυγά, φέτα, ντοματίνια και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
 - Αφού δείτε ότι είναι έτοιμο τότε απλώνετε τη γέμιση σε όλη την επιφάνεια της ζύμης.
 - Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να σφίξει και να ροδίσει η τάρτα.
 - Έπειτα βγάζετε απ’ το φούρνο, το αφήνετε να κρυώσει και σερβίρετε.
 
newsbeast.gr
									