Παρέμβαση Τελιγιορίδου για τα αδέσποτα στην Καστοριά

Παρέμβαση Τελιγιορίδου για τα αδέσποτα στην Καστοριά

Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο κ. Πετκανάς στη ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Νατσούλη, επιρρίπτοντας ευθύνες για το πρόβλημα με τα αδέσποτα στη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου, θα έπρεπε να γνωρίζει με την προηγούμενη ιδιότητά του ως  δημοτικός σύμβουλος, ότι η διαχείριση των αδέσποτων είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των Δήμων.

Η κα Τελιγιορίδου με την επαγγελματική της ιδιότητα πριν γίνει βουλευτής συνεργάστηκε με το Δήμο Καστοριάς στα προγράμματα διαχείρισης (στειρώσεις, εμβολιασμοί, αποπαρασιτώσεις  κτλ). Ο κος Πετκανάς όφειλε, με την προηγούμενη ιδιότητά του να γνωρίζει το ότι οι Δήμοι υποβάλλουν τα προγράμματα διαχείρισης, να γνωρίζει τον τρόπο υλοποίησης, να γνωρίζει τους υπεύθυνους, προπαντός να γνωρίζει τους νόμους που διέπουν το θέμα  και να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος σε συνεργασία με τους καθ΄ ύλην αρμόδιους.

Ειδικά ο κ. Πετκανάς γνωρίζει από προσωπική εμπειρία ότι η κ. Τελιγιορίδου ως κτηνίατρος βοήθησε πολλές φορές σε περίθαλψη αδέσποτων , αφιλοκερδώς.

Η κα Τελιγιορίδου είναι στη διάθεση του Δήμου στην περίπτωση που ζητηθεί η βοήθειά της, με την ιδιότητα του Βουλευτή.

Οποιαδήποτε προσπάθεια μικροκομματικής σκοπιμότητας που επιρρίπτει ευθύνες που δεν της αναλογούν είναι κατανοητό που αποσκοπούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.