Κατάθεση Γεωργέα στην Εφέσεων: «Το έστησαν οι πρόεδροι το Ολυμπιακός-Βέροια»!

«Κεραυνοί» Γεωργέα στην κατάθεσή του κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακός-Βέροια στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ

Ο πρώην άσος της Βέροιας ρωτήθηκε από μέλος της επιτροπής Εφέσεων στη σημερινή δίκη, σε επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης, για το εάν μίλησε μετά το ματς με παίκτες του Ολυμπιακού και για το ποιος πιστεύει ότι έστησε το ματς και απάντησε: «Πρέπει να πω ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν; Δεν θυμάμαι ποιοι ήταν. Ας ανοίξουν τα τηλέφωνά μου. Μίλησα μετά με φίλους μου και τους το είπα. Ένας μου έκανε και πλάκα. Μου είπε “γιατί δεν το έλεγες να το παίξω;”. Εγώ πιστεύω ότι το κανόνισαν και οι δύο ομάδες το ματς. Και πιστεύω ότι το κανόνισαν οι πρόεδροι».

Σε ερώτηση του προέδρου της επιτροπής Εφέσεων για το γεγονός πως δεν κατήγγειλε όσα έγιναν την ώρα που έγιναν, τόνισε: «Πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Εγώ δεν κατήγγειλα τίποτα. Ο ανακριτής με φώναξε και μου είπε πως γνωρίζει ότι στο συγκεκριμένο ματς έγινε αυτό και αυτό και πως έχει αναφερθεί το όνομά μου σε κατάθεση. Μου ζήτησε να του πω ακριβώς τι έγινε και του είπα» και πρόσθεσε: «Εγώ από μόνος μου μπορεί να μην το έλεγα και ποτέ για να μην κάνω κακό στην ομάδα. Φοβήθηκα και χίλια δυο πράγματα. Είχα και την οικογένειά μου στη Βέροια».

Στην συνέχεια σχολίασε όσα συνέβησαν στο ημίχρονο: «Στα αποδυτήρια ήταν ο προπονητής και μας έδινε οδηγίες. Μετά μπήκε ο Λαναρής και λέει θέλω να σας πω κάτι. Πρέπει να έρθει 3-0 το ματς. Σίγουρα το άκουσαν και οι 11. Όποιος δεν θέλει –λέει- μπορεί να βγει αλλαγή. Εγώ ζήτησα αλλαγή από τον Καλαϊτζίδη. Του είπα “σε αυτό το ματς δεν παίζω.ΑΝ δεν με βγάλεις θα φάω κόκκινη”. Και ο Καφές ήθελε να βγει αλλαγή. Εκεί ήταν το μασάζ, δεν είναι σε άλλο δωματιάκι. Δεν παίρνω όρκο για το αν είχε τραυματιστεί. Εγώ πιστεύω ότι δεν είχε τραυματιστεί».

Κάπου εκεί ο πρώην ιδιοκτήτης της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης, αντέδρασε λέγοντας : «δεν ντρέπεσαι; Ό,τι θες θυμάσαι»!. Ο Γεωργέας δεν απάντησε και συνέχισε την κατάθεσή του: «Καθυστερήσαμε να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο 3-4 λεπτά. Ο Ολυμπιακός είχε ήδη βγει. Οι παίκτες που έπαιζαν, ήξεραν, πιστεύω ήξεραν και τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή, αλλά δεν παίρνω όρκο. Η βασική εντεκάδα ήταν μπροστά στην ομιλία. Δεν έχει σημασία πώς ήρθε το αποτέλεσμα και αν μπήκε το γκολ στο 91’. Σημασία έχει ότι ήρθε το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσανε οι παίκτες. Η γνώμη μου είναι ότι δεν υπήρχε κανένα πέναλτι. Πιστεύω δεν ήθελε να διώξει τη μπάλα ο αμυντικός στο άλλο γκολ. Στον πάγκο γελάγαμε.

Στα αποδυτήρια ρώτησαν και οι ξένοι παίκτες και τους εξήγησαν. Και τους είπαν όποιος δεν θέλει να βγει αλλαγή. Δεν ξέρω γιατί άλλαξε τον Καφέ στο 67’. Ίσως να παίζει θέατρο ότι τραυματίστηκε όταν γίνεται αλλαγή, για να μην καρφωθεί στον κόσμο. Είναι ψέματα αυτό που λέει ο Τυφλίδης ότι πόναγα στο γόνατό μου. Και ψέματα λένε όλοι όσοι έχουν καταθέσει ότι είχα τραυματιστεί. Στον πάγκο το συζήτησα με όλους το θέμα. Πρώτη φορά μου τύχαινε».

πηγή: onsports.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.