Καβγάς On Air Σκουρλέτη – Κεφαλογιάννη (Video)

Καβγάς On Air Σκουρλέτη – Κεφαλογιάννη (Video)

Φανερά εκνευρισμένος, έπειτα από καβγά που είχε με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, αποχώρησε από το στούντιο της ΕΡΤ ο Πάνος Σκουρλέτης.

Πάνος Σκουρλέτης και Μανώλης Κεφαλογιάννης αντάλλαξαν «βαριές» εκφράσεις σε ένα χοντρό καβγά σε εκρηκτικό κλίμα, ο οποίος μάλιστα ανάγκασε τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από το στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης.

Νωρίτερα, ο κ. Σκουρλέτης είχε προλάβει να χαρακτηρίσει τον ευρωβουλευτή της ΝΔ «ψεύτη, χυδαίο, άσχετο και αδαή», με τον κ. Κεφαλογιάννη να απαντά από την πλευρά του «έχω σπουδάσει στο London School of Economics, εσείς δεν ξέρω τι σκατά έχετε κάνει».

Όταν μάλιστα ο κ. Σκουρλέτης σηκώθηκε να φύγει, ο κ.Κεφαλογιάννης του είπε με νόημα «στο καλό», κάνοντάς του και τη χαρακτηριστική χειρονομία, την ίδια ώρα που ο δημοσιογράφος κ. Χαρίτος προσπαθούσε μάταια να κατευνάσει τα πνεύματα.

Στα της… πολιτισμένης συζήτησης, ο κ. Σκουρλέτης, ανέφερε ότι το ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας λόγω… αποσυσπείρωσης φαίνεται πως απομακρύνεται, αν και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα.

Τάχθηκε επίσης εναντίον της συγκρότησης μίας οικουμενικής κυβέρνησης, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους σχήματα είναι επιζήμια: «Έχουμε την ανάγκη για ένα παράλληλο πρόγραμμα» σημείωσε, εστιάζοντας στη σημασία το μνημόνιο να εφαρμοστεί με το λιγότερο κοινωνικά επώδυνο τρόπο.

Όπως εξήγησε, δε, η συμφωνία σε πολλά σημεία έχει μία διλημματική προσέγγιση, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από ποιον θα τη διαχειριστεί.

«Η διαπραγμάτευση δεν έχει τελειώσει», υποστήριξε ακόμα ο κ. Σκουρλέτης, επικαλούμενος ως παράδειγμα το ζήτημα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, του δημόσιου χρέους και της πρώτης κατοικίας.

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να ζητήσει συγγνώμη ώστε να κάτσουμε να συζητήσουμε», υπογράμμισε από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, προσθέτοντας:
«Πρέπει να συζητήσουμε τη στρατηγική για το μέλλον της Ελλάδας. Στις εκλογές πρέπει να ηττηθεί ο λαϊκισμός».

Όσον αφορά στο ζήτημα του χρέους, εξήγησε ότι έως ένα σημείο ήταν διαχειρίσιμο. «Πλέον δεν είναι, γιατί ο κ. Τσίπρας μάς φόρτωσε ακόμη 86 δισ. ευρώ» έσπευσε ωστόσο να διευκρινίσει, εκτιμώντας ότι οι δανειστές θα δεχθούν να «μας χαρίσουν και άλλους τόκους και να μεταφέρουν την αποπληρωμή στο μέλλον».

«Το τρίτο μνημόνιο είναι το χειρότερο όλων» κατέληξε ο κ. Κεφαλογιάννης…

Leave a Reply

Your email address will not be published.