Ερώτηση της Μ. Αντωνίου για αμοιβές εμπειρογνωμόνων

Ερώτηση της Μ. Αντωνίου για αμοιβές εμπειρογνωμόνων

“Την ώρα που κόβονται κύριες συντάξεις και η γενικότερη κατάσταση είναι τραγική το Υπουργείο Οικονομικών δαπανά 800.000€ για συμβουλευτικές υπηρεσίες”Ερώτηση Βουλευτών της Ν.Δ. την οποία συνυπογράφει η Μαρία Αντωνίου

Την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών να εγκρίνει ποσό 800.000€ ως αμοιβή για τις υπηρεσίες «διακεκριμένων εμπειρογνωμόνων» με σκοπό «την παροχή συμβουλευτικού έργου» προς την ελληνική κυβέρνηση για την επίτευξη Συμφωνίας, στηλιτεύουν με Ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό έξι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ των οποίων και η Μαρία Αντωνίου που συνυπέγραψε την Ερώτηση.

Οι έξι Βουλευτές απορούν για το πως είναι δυνατόν η υπηρεσιακή δομή του υπουργείου Οικονομικών να μη μπορεί να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες ανάγκες και έπρεπε να δαπανηθεί ένα τέτοιο υπέρογκο ποσό την ώρα που κόβονται κύριες συντάξεις, ενώ η κατάσταση και σε άλλους τομείς όπως στα δημόσια νοσοκομεία είναι τραγική.

Ακόμη επισημαίνουν την ανεπαρκή ανάρτηση στη «Διαύγεια», η οποία περιορίζεται απλά στην αναγραφή του εγκεκριμένου ποσού χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, υπενθυμίζοντας παράλληλα την γνωστή ιστορία του «κορεάτη συμβούλου» του κ. Βαρουφάκη, η οποία είχε πολλές μαύρες τρύπες και ο οποίος φέρεται να διεκδικεί από το ελληνικό Δημόσιο ένα υπέρογκο ποσό.
http://antonioumaria-ndkastoria.blogspot.gr/…/02/800000.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.