Μανιταρόσουπα με κάστανα από τον chef Βασίλη Καρανικόλα

Μανιταρόσουπα με κάστανα από τον chef Βασίλη Καρανικόλα

Ο chef από την Καστοριά Βασίλης Καρανικόλας μοιράζεται τις μοναδικές συνταγές του στη νέα του ιστοσελίδα kitchenvillage.gr.

ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ. κάστανα προβρασμένα (υπάρχουν και έτοιμα εμπορίου)
  • 500 γρ. φρέσκα μανιτάρια
  • 1 λίτρο νερό
  • 1 καρότο
  • 1 πράσο
  • 2 δαφνόφυλλα
  • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • ελάχιστο ελαιόλαδο
  • λίγο γάλα αμυγδάλου για το σερβίρισμα

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ: https://kitchenvillage.gr




Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.