Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δ. Μακεδονίας: Ευχαριστήριο- Εκδρομή στην Καστοριά

Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δ. Μακεδονίας: Ευχαριστήριο- Εκδρομή στην Καστοριά

Με αφορμή την ευγενική δωρεά 500 ευρώ από συντοπίτισσά μας, η  οποία  επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, είχαμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε με τα φιλοξενούμενα παιδιά της μονάδας μας, ημερήσια εκδρομή στην όμορφη Καστοριά.

Με τον καιρό σύμμαχο μας, περιηγηθήκαμε στην μαγευτική λίμνη, επισκεφθήκαμε το ενυδρείο για να γνωρίσουμε  τον κόσμο των ψαριών του γλυκού νερού, θαυμάσαμε τον πλούσιο σταλακτικό και σταλαγμιτικό διάκοσμο στην σπηλιά του Δράκου και τέλος, ενημερωθήκαμε για  τον τρόπο που ζούσαν οι άνθρωποι κατά τη νεολιθική εποχή στον Λιμναίο Οικισμό. Η εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής.

Ήταν μια μέρα γεμάτη κέφι, χαρά και όμορφες εικόνες και αυτό το οφείλουμε στην συντοπίτισσα μας, την οποία και θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους υπευθύνους του ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ, της ΣΠΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ και του ΛΙΜΝΑΙΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ, που με μεγάλη προθυμία, προσέφεραν δωρεάν είσοδο στους παραπάνω χώρους.

Ευχόμαστε το ειλικρινές ενδιαφέρον και η ευαισθησία σας για το χώρο της παιδικής προστασίας, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

 

Μετά τιμής,

O Πρόεδρος του Δ.Σ.

Λάζαρος Παπουτζής
Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.